Waarom wij trakteren op appeltaart

By 0
Waarom wij trakteren op appeltaart

Ja, wij trakteren op appeltaart. Dat doen we om twee redenen: omdat we blij zijn met onze ‘oude’ leden, én omdat we blij zijn met onze nieuwe leden.

Daarom kan iedereen die vóór 7 april 2019 bij ons als lid ingeschreven staat een versgebakken appeltaartje ophalen bij de Hema op de Oude Vismarkt 3 in Culemborg. U kunt uw taartje uiterlijk 13 april 2019 ophalen.

Hoe werkt het?

U krijgt van ons een voucher. Als u die bij de Hema inlevert, krijgt u een gratis appeltaartje. De bestaande leden hebben hun voucher al gekregen. Nieuwe leden krijgen hem na hun aanmelding.

Lieve ‘oude’ leden…

Waarom wij jullie willen trakteren? Gewoon, omdat wij het tijd vonden om u eens te laten zien hoe blij we met uw lidmaatschap zijn. Vaak zijn acties alleen gericht op nieuwe leden, maar dat vinden wij niet eerlijk. De mensen die (vaak al jaren) lid zijn, verdienen een complimentje. En een taartje.

Lieve nieuwe leden…

Laten we eerlijk zijn: we willen méér leden. Wij willen meetellen als de gesprekspartner van KleurrijkWonen, de Gemeente, Avri, ElkWelzijn en de hulpdiensten. En zeg nou zelf: een vereniging met 1.000 leden maakt toch veel meer indruk dan een vereniging met 10 leden?

Lok je zo niet de verkeerde mensen?

O, er zijn vást wel een paar mensen die zich alléén voor het taartje inschrijven. Maar dat geeft niks: het is onze taak om hen er alsnog van te overtuigen dat wij ook op andere terreinen veel te bieden hebben. Dus dat komt wel goed.

Bovendien zijn we ervan overtuigd dat mensen over deze actie zullen praten. Wij denken dat er veel mensen zijn die echt voor de inhoud gaan, maar die gewoon nog niet wisten dat we bestonden. Dankzij deze actie weten ze dat wél.

Hoe word ik lid?

Bent u huurder van KleurrijkWonen in Culemborg? Dan kunt u zich hier als lid aanmelden. Het lidmaatschap is gratis. Hebt u vragen? Stuur dan een mailtje naar info@hbvculemborg.nl of bel 06 38 46 37 18.