Contact!

By 0
Contact!

De HBV Culemborg kan alleen goed voor uw belangen opkomen als we goede contacten hebben met onze gesprekspartners. Daar werken we hard aan. En het heeft succes! Mensen vinden het leuk dat wij zo hard bezig zijn onze naamsbekendheid en invloed uit te breiden. We mogen op bezoek komen, krijgen vaste contactpersonen toegewezen, en iedereen denkt graag mee over manieren om te helpen.

We hebben kennisgemaakt met Monica Wichgers, de nieuwe wethouder van – onder andere – Wonen. We denken en praten actief mee over de prestatieafspraken (waarover later meer). We hebben goede contacten bij de Avri, bij ElkWelzijn en (natuurlijk) bij KleurrijkWonen. Maar daar stopt het niet mee. We willen binnenkort afspraken maken met onze wijkagenten en met de brandweer.

Maar minstens zo belangrijk is het contact met de huurders. Daar doen we het immers voor. Daarom drinken we af en toe een kopje koffie bij iemand die ons graag face to face een vraag wil stellen, en we doen onze uiterste best om uw vragen op onze website te plaatsen en te beantwoorden.

We begonnen in april met een flinke berg vragen en géén website, maar nu begint het ergens op te lijken. Omdat ons ledenbestand nogal eenvormig is, willen we niet alleen mensen met een Nederlandse achtergrond spreken, maar zoeken we ook contact met (bijvoorbeeld) mensen van ‘de’ Molukse en Marokkaanse gemeenschappen.

Contacten leggen is dus een ongoing business. Maar we doen het met enorm veel plezier, en leren heel veel leuke mensen kennen!