Het was geweldig op 9 april

By 0
Het was geweldig op 9 april
De algemene ledenvergadering 2019 was een groot succes! We hadden twee geweldige sprekers: Gerdo van Grootheest (burgemeester) en Monica Wichers (wethouder). Beiden benadrukten hoe belangrijk het is om een goede HBV te hebben, en liefst eentje met veel leden. Want méér leden is méér invloed.
Volgend jaar een grotere zaal? Maar wel dezelfde penningmeester, want al staat er iets anders boven zijn hoofd, hij is niet saai!

En verder was het vooral aan de bezoekers zelf om te praten. Want achter in de zaal stonden bijna 20 gasten die speciaal waren gekomen om vragen te beantwoorden, maar vooral om persoonlijk kennis te maken. Zij vertegenwoordigden de Gemeente, Politie, Brandweer, Avri, ElkWelzijn en KleurrijkWonen. In de pauze van drie kwartier gonsde het in de zaal. Bijna iedereen wilde wel zijn of haar zegje doen. En de sfeer? Die was geweldig!

De vergadering zelf was stipt op tijd (22:00 uur) afgelopen, maar veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om nog even na te praten met de gasten.

Nu zijn wij druk bezig de nieuwe vragen en suggesties te verwerken. Blijf ons volgen, dan weet u hoe het ermee staat. En… komt u volgend jaar ook? De vergadering is op dinsdag 7 april 2020. Maar vóór die tijd hopen we u natuurlijk al terug te zien. U kunt ons altijd benaderen met een vraag of opmerking, of om een afspraak te maken.

Tot gauw, dus!